Over ons

Over I-Techniek

I-techniek b.v. is een all round installatiebedrijf voor de professionele advisering, aanleg en onderhoud van diverse technische installaties in uw gebouw of woning.

Oprichter Bert Koelewijn deed een jarenlange ervaring op als projectleider in de installatiebranche. 

In 2007 richtte hij I-techniek op om zijn visie op klantgerichte installatietechniek optimaal in de praktijk te kunnen brengen. Hij was ervan overtuigd dat klantgerichte advisering en flexibiliteit van onderscheidende meerwaarde zijn in de installatietechniek. De invulling van die visie bleek een schot in de roos. Binnen een jaar bouwde I-techniek een goede reputatie op als betrouwbare partner voor installaties van hoge kwaliteit. Het bedrijf verhuisde naar een groter pand op industrieterrein “De Haarbrug” in Bunschoten. Inmiddels zijn we alweer een aantal jaar gevestigd op de Dieselweg 38 op indusstrieterrein “De Kronkels” om daar nog meer ruimte te geven aan de toenemende werkzaamheden en groei.

Ondanks de groei is de organisatie is laagdrempelig en zijn de communicatielijnen kort. I-techniek hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom hebben onze klanten een vast aanspreekpunt. Dit werkt plezierig, efficiënt en voorkomt miscommunicatie.

Team

i-techniek werknemer Bert Koelewijn

Bert Koelewijn

i-techniek werknemer Bart Beekhuis

Bart Beekhuis

i-techniek werknemer Aart de Graaf

Aart de Graaf

Team I-techniek beschikt over een hecht team van professionals met grote betrokkenheid. De kundige, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers kenmerken zich door teamgeest. Een belangrijke basis voor flexibiliteit en klantgerichtheid met als oogmerk het bieden van optimale kwaliteit.

Bekijk ons gehele team

Advisering:

I-techniek hecht grote waarde aan een klantgerichte advisering. In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van installatietechniek. De eisen zijn streng en de mogelijkheden zijn legio.

Bovendien zijn afnemers kritisch op het gebied van comfort en veiligheid. I-techniek luistert goed naar de wensen en eisen van haar klanten. We bespreken de diverse mogelijkheden, rekening houdend met de wensen en behoeften van vandaag en morgen. Met aandacht voor comfort, energiebesparing, veiligheid en duurzaamheid. Vanzelfsprekend wordt daarbij het beschikbare budget niet uit het oog verloren. Zo komen we voor elke situatie en elke wens tot een passende en doordachte oplossing. Zo bouwen we niet alleen aan duurzame installaties maar ook aan duurzame relaties.

Flexibiliteit:

I-techniek stelt zich flexibel op. Ook dat hoort bij kwaliteit en klantgerichtheid. Natuurlijk besteden we goede aandacht aan planning, maar er zijn er altijd onverwachte zaken die direct aandacht behoeven.

Een spoedklus, een wijziging in de oorspronkelijke plannen, wat langer doorwerken op een klus geklaard te krijgen? Onze medewerkers stellen uw belang centraal en bewijzen daarmee dag in dag uit de meerwaarde van I-techniek in de praktijk.

Kwaliteit:

I-techniek doet geen concessies wanneer het gaat om kwaliteit. 

Onze installaties worden aangelegd volgens Bouwbesluit en de geldende eisen.

Bovendien werken we uitsluitend met A-merken en A-fabrikanten. In de praktijk blijkt dat een eventueel prijsverschil in producten zich ruimschoots terugverdient in duurzaamheid, comfort en verminderde storingsgevoeligheid.

Vanzelfsprekend beschikt I-techniek over de benodigde gecertificeerde en gekeurde apparatuur en gereedschappen om installaties duurzaam aan te leggen en te testen op een juiste en veilige werking.

Om onze kwaliteit te waarborgen worden diverse opleidingen gevolgd om kennis te verkrijgen van de nieuwste technieken.

Branchevereniging:

I-techniek is aangesloten bij UNETO-VNI. Een extra waarborg voor kwaliteit en zekerheid. Zo heeft UNETO-VNI diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die wij gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden bent u onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties en op eventuele reparatie ervan.

I-techniek maakt ook dankbaar gebruik van het kenniscentrum van UNETO-VNI. De kennisontwikkeling en kennisoverdracht stellen ons in staat continu in te spelen op ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek, veiligheid, milieu, etc.